//Here It Goes
Bittersweet!
Wednesday, January 23, 2013 @ 4:44 AM | 0 Comment [s]


Well, assalamualaikum:) A boring day fer me since Imma jobless now. *cough* but still thank to Allah for woke me up again, today. *Tolong bersyukur hmpa hidup lg, jgn merungut!* nah, talking to myself actually. -_-





OKAY. tadi baru p ambik si L ni. kkkkk know wht?! Kelas bulan 2 semua full! Homaiiigad so cerita dia kena ambik bulan 3 lah? pastu baru QTI? Pastu JPJ? geeeeezzz tkmau dapat lesen masa dekat dgn ambik result!! Tuhan tolong~ :'< ni tkhabar lg dekat abah. Sebab, em dah tau stg mesti kena marah T_T *long sigh...........* sebulan nak buat apa ja? Lesen pun tkdak. Ishhhh :< org nak kerjaaaaaaaa.

Hm btw semalam keluar dengan Aiza, Aliaa & Haz! w/out planning. Actually nakpi rumah Tasya :D birthday dia hehe Happy Belated Birthday Syaaaaa! :* Plus, takrancang apa pun, tiba-tiba Aliaa nak dtg ambil kat rumah *dia segan p sorang kot* So um okay, Aiza smpai rumah dalam 2;00 pm mcmtu. Tunggu Aliaa sebab dia p ambik Haz dulu. 'bout 2;15 mcm tu Aliaa sampai. So, we make our way to Tasya's house. *guna peta aku dgn Aiza, kekekeke*

#P/S I DO NOT OWN THESE PHOTO. 




tasya and baby bam bam:*





this is Aliaaa Elena! Driver kami;p *pst, she's really beautiful! :o

should I put #HowIMetMyBestFriend's hashtag? :3 FRIEND TO DEATH!

#nw MAMAMAMAMAMA~ *Pasang lagu seram! hehe

 She's pretty, manis. Tinggi pulak tu. Tuhan tolong~~

2 kali tgk mcm bibik. Hmm dun care -_-



Maka, sampai lah kat rumah Aizaaaa! 

Deff** haz besar nya mata kauuu! asdfghjk brb tkmau kawan!


So end of the story! Ekekeke we safely arrived even awal2 mcm tak yakin Aliaa nk drive hahaha. Oh and again, I do not own this pitcha! :D *and wondering why they got so many of my face in it =..= hahaha! Till here, bye and assalamualaikum!:)







Thethethemmmm :3
Sunday, January 6, 2013 @ 3:04 AM | 0 Comment [s]


Assalamualaikum to whoever yg baca ni :) ! Actually nak update ni lama dahhhhhh dari hari em \tengok kalendar/ 2 minggu lepas, mungkin. Hehe tp macam malas gila, -.- ended up --> ralet tgk movie ja. Oh ya, sepanjang bergelar MAHASURIRUMAH sepenuh masa ni boleh la tahan. Tired. ofkos sebab muka ni yg nak kena sapu sampah, kemas bilik, dapur, sidai kain etc etc. \Cinderella?/ huahua kalau org panggil Cinderella, 24 jam aku buat kerja rumah :p 

Semalam Nayli buaq bbq kat rumah dia. P la makan2 *tolong sama kay* haha takreti p rumah org duk saja, dia rasa mcm serba salah -_____-' . 'bout 10.15 macam tu dah selesai makan bagai, lepak sembang dengan depa hahaha ciss semua nya otak kotor2 belaka. Haha pastu haz ajak naik atas. Duk bilik Nay, *sambung gossip* pastu baru Enon mai! 

*Enon masuk bilik, and we're like O.O *


Enon: "Yoooo whatsupp yo!" *dengan gaya sekali* hahaha serious menyampahzz gilezz

dalam hati: CARI PASAI AH PREMPUAN NI -__________-' 

Hahaha so, theessee are my friendszzz who I can be weird with....... :p



"There are friends, there is family. And there are friends that become family!"

BER mask-ing KEHKEHKEH


GEEEEZZZ.... WITHOUT ME -..-

Umphh I dun hve any ideas 'bout this haha LOLOLOL haz! XD
]


Banyak lagi tapi malas nak bawak masuk huahua cebis cebis jee. Yg lain simpan dalam hati. Kekeke. Okay! Thats allll! Nak sambung sidai kain laks -______- pffttt ADIOSS EVEQYBODY~





Whatthaaa
Tuesday, December 11, 2012 @ 5:42 AM | 0 Comment [s]


My eyes! 

Okay, assalamualaikum. Naaa, lamanya tak update blog, seriously --' *scoll down* pehh sadis! Ohh actually, got sumthing tht I need, *I think* to be told. 'Bout, this eyes ;( ahhh *reyak* k tak. Last 3 days laaa, bangun2 and rasa sakit. Weh terkejut! *terus bangun tgk cermin* ahh takdak apa pun. Sakit sikit ja. Sambung tidur balik. But now, ergghh merah gila :( Dah p ambik ubat semua dan guess what, aku la manusia yg paling suka makan ubat sekarang *walaupun hakikat DAK* demi memulihkan mata ni. Eh kalau dua-dua belah is okay, *I'm gonna be one of the Cullen's members* tp ni sebelah. Tak vampire gilahhh =_= whtever. I just need some rest. Get well soon, eyes! *Begging* 


Holiday!

Heading to Indonesia tumoro! Supposed to be China, but cuaca sana -6c sekarang. Insyaallah, bulan 5 next year. Apa-apa ja la, just hope that my eyes will recover back to normal, tomorrow! :< InsyaAllah. Hmm, apekah makna semua ini andai mata aku cemey sebelah -,- *sebab tu kalut makan ubat on time* :( okay thats all. Nanti balik sini sembang lain. InsyaAllah kalau selamat p dan balik :) Salam u'ollsss!




Older Post
Disclaimer, ME!

welcome! please be nice. no spammings, rude talks and childish acts. do follow if you're interested. :) thankyou!

FOLLOW! :)
Go Elsewhere

Diary Boss Creditos


ShoutOutLoud