//Here It Goes
Bittersweet!
Wednesday, January 23, 2013 @ 4:44 AM | 0 Comment [s]


Well, assalamualaikum:) A boring day fer me since Imma jobless now. *cough* but still thank to Allah for woke me up again, today. *Tolong bersyukur hmpa hidup lg, jgn merungut!* nah, talking to myself actually. -_-





OKAY. tadi baru p ambik si L ni. kkkkk know wht?! Kelas bulan 2 semua full! Homaiiigad so cerita dia kena ambik bulan 3 lah? pastu baru QTI? Pastu JPJ? geeeeezzz tkmau dapat lesen masa dekat dgn ambik result!! Tuhan tolong~ :'< ni tkhabar lg dekat abah. Sebab, em dah tau stg mesti kena marah T_T *long sigh...........* sebulan nak buat apa ja? Lesen pun tkdak. Ishhhh :< org nak kerjaaaaaaaa.

Hm btw semalam keluar dengan Aiza, Aliaa & Haz! w/out planning. Actually nakpi rumah Tasya :D birthday dia hehe Happy Belated Birthday Syaaaaa! :* Plus, takrancang apa pun, tiba-tiba Aliaa nak dtg ambil kat rumah *dia segan p sorang kot* So um okay, Aiza smpai rumah dalam 2;00 pm mcmtu. Tunggu Aliaa sebab dia p ambik Haz dulu. 'bout 2;15 mcm tu Aliaa sampai. So, we make our way to Tasya's house. *guna peta aku dgn Aiza, kekekeke*

#P/S I DO NOT OWN THESE PHOTO. 




tasya and baby bam bam:*





this is Aliaaa Elena! Driver kami;p *pst, she's really beautiful! :o

should I put #HowIMetMyBestFriend's hashtag? :3 FRIEND TO DEATH!

#nw MAMAMAMAMAMA~ *Pasang lagu seram! hehe

 She's pretty, manis. Tinggi pulak tu. Tuhan tolong~~

2 kali tgk mcm bibik. Hmm dun care -_-



Maka, sampai lah kat rumah Aizaaaa! 

Deff** haz besar nya mata kauuu! asdfghjk brb tkmau kawan!


So end of the story! Ekekeke we safely arrived even awal2 mcm tak yakin Aliaa nk drive hahaha. Oh and again, I do not own this pitcha! :D *and wondering why they got so many of my face in it =..= hahaha! Till here, bye and assalamualaikum!:)








Older Post
Disclaimer, ME!

welcome! please be nice. no spammings, rude talks and childish acts. do follow if you're interested. :) thankyou!

FOLLOW! :)
Go Elsewhere

Diary Boss Creditos


ShoutOutLoud