//Here It Goes
Whatthaaa
Tuesday, December 11, 2012 @ 5:42 AM | 0 Comment [s]


My eyes! 

Okay, assalamualaikum. Naaa, lamanya tak update blog, seriously --' *scoll down* pehh sadis! Ohh actually, got sumthing tht I need, *I think* to be told. 'Bout, this eyes ;( ahhh *reyak* k tak. Last 3 days laaa, bangun2 and rasa sakit. Weh terkejut! *terus bangun tgk cermin* ahh takdak apa pun. Sakit sikit ja. Sambung tidur balik. But now, ergghh merah gila :( Dah p ambik ubat semua dan guess what, aku la manusia yg paling suka makan ubat sekarang *walaupun hakikat DAK* demi memulihkan mata ni. Eh kalau dua-dua belah is okay, *I'm gonna be one of the Cullen's members* tp ni sebelah. Tak vampire gilahhh =_= whtever. I just need some rest. Get well soon, eyes! *Begging* 


Holiday!

Heading to Indonesia tumoro! Supposed to be China, but cuaca sana -6c sekarang. Insyaallah, bulan 5 next year. Apa-apa ja la, just hope that my eyes will recover back to normal, tomorrow! :< InsyaAllah. Hmm, apekah makna semua ini andai mata aku cemey sebelah -,- *sebab tu kalut makan ubat on time* :( okay thats all. Nanti balik sini sembang lain. InsyaAllah kalau selamat p dan balik :) Salam u'ollsss!




Older Post | Newer Post
Disclaimer, ME!

welcome! please be nice. no spammings, rude talks and childish acts. do follow if you're interested. :) thankyou!

FOLLOW! :)
Go Elsewhere

Diary Boss Creditos


ShoutOutLoud