//Here It Goes
Trial?
Thursday, September 6, 2012 @ 5:09 AM | 0 Comment [s]




Uuu TRIAL.

Well, hello :) Assalamualaikum. Lama tak ber-excersice jari kat sini. Sejak ada buku haluih tu (konon diary -..-) , selalu pulak tulis kat dalam buku tu. Haha macam best jugak. Sebab boleh tempek gambar kat situ. Pastu tulis tulis tulis (Idea mai mencurah curah terutama masa tengah berangan) Ehh?! :B Okay let us start. Harini dah habis paper ADDMATH --> *Semput* So, tinggal Physics ja. JA?! -,- okay, ja. Ada lagi 2 hari nak stdy balik benda alah ni -,- TABAH Anis. Selalunya tak risau sebab abang aku ada -,- dia boleh expresss ajar. Tapi dia pun dah balik semalam =,= stdy la sorang-sorang.



Okay, how 'bout lasagna yesterday? XD
Muahaha wey semalam buat dengan Kak Ila + Tas. Pfftttt sedappp :P Biasalah jadi ciwi bila orang puji sedap. Hehe ya laaa, mesti la =,= aku masak sardin dalam tin pun jadi taksedap -.- Tu tara benda yang dah duk sedia dalam tin. Btw, dua kali dah try buat. 1st time buat kemarin dulu ni. Dengan Halim. HAHAHAHA plug tak bukak dekat 25 minit -..- yang lain ni tunggu laaaa bila nak lembut. Ciss ciss cis. Keeejiiiiiiii -________- tapi takpa depa makan jugak :P So, kami try la buat lagi sekali kemarin. Ekheeemm, *pebetoi baju* sapa buatt :B Siap dengan bahan, cara nak buat tu semua salin XD hahaha But this time, pfffttttt veqy naiseeee ;) Hehe.
 Okay then , see ya! :D








Older Post | Newer Post
Disclaimer, ME!

welcome! please be nice. no spammings, rude talks and childish acts. do follow if you're interested. :) thankyou!

FOLLOW! :)
Go Elsewhere

Diary Boss Creditos


ShoutOutLoud