//Here It Goes
I feel soooo bad :'(
Sunday, July 1, 2012 @ 4:37 AM | 0 Comment [s]



1 July 2012(morning)

Alright. I was sleeping quietly, 'till the azan subuh berkumandang. Sejak kebelakangan ni memang aku selalu terjaga dalam 5.45 (lepas buka mata tengok-tengok orang azan) Terus bangun p ambil wuduk. Lepas solat, tengok fon ada misscall ja. Sambung lah tidur balik. About 15 minutes later, terjaga lagi. Tengok ada msg Jordan. Hm he tellin' me that he was away for 2 or 3 month and I was like O.O wey jangan buat lawak la *sambil bangkit duduk. Hang melawak ka apa ni. So I reply his text. A few minutes, dia reply. And he is serious. But my second msg didn't delivered. The phone is off. *Masa tu tengah duk siap nakpi sekolah dah. Terus takdak mood. Yalaaa, atleast habaq la semalam ka kemarin dulu ka. Ni tau tau masa subuh msg macamtu terus. I'm your friend, isn't? Wherever you are now, just have a good day there friend:) *Wey duk marah lagi ni ish -..-*  

Kat sekolah pagi tadi masuk kelas, tengok tengok ada ayaq tumpah dekat tempat aku. Aieee aku dengan takdak mood duk menyebai ni, tengok tempat aku pulak macamtu. Blah. Letak beg kat lain terus p bawah anjung. Ada perhimpunan pagi tadi. Aku dah jarang nak bebai tak ketahuan hala. Ni bila bebai memang tak cakap dengan sapa la. Dah la suruh tuan punya ayaq mop, dia kata bukan ayaq dia pulak. Malas nak bergaduh so aku duk tempat Eri. Aiza yang mop. *ayaq nescafe wey agak la -,-* Tengok dalam beg pulak, spec takbawak. !@##$ Physic, Addmath--> I need my spec! Even duk depan sekali pun taknampak. Pastu buku BM pulak tertinggal. Kertas Physic duk dalam beg satu lagi. 

Ya Allah, sesungguhnya aku hamba-Mu yang terlalu leka. :'(( Memang takdak mood langsung. Hm, tah. Then I'd just noticed that, they don't even approach me that day. I don't even know, why? hm. Dear friends, forgive me if I'd hurt you, saying something bad. I love my friend and I won't say anything that can hurt your feelings. I'm not tryin' to blame anyone. I know I'm not good enough to say all this. Our friend is falling, falling to failure. And I can't just stay there, looking at her without doin' nothing. I won't let her down. We are a TEAMMATE! Head-up. :') 










Older Post | Newer Post
Disclaimer, ME!

welcome! please be nice. no spammings, rude talks and childish acts. do follow if you're interested. :) thankyou!

FOLLOW! :)
Go Elsewhere

Diary Boss Creditos


ShoutOutLoud