//Here It Goes
Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan :D
Saturday, July 21, 2012 @ 4:32 AM | 0 Comment [s]



Sesungguhnya, kami amat merinduimu :') Ramadhan,bulan yang penuh keberkatan. Cepatnya masa berjalan. Rasa macam baru-baru ni ja buka puasa dengan kawan-kawan. Pakdi, semua-semua. Rupanya dah dekat setahun. -,- Pheww, how fast time leaving us. Teringat macam-macam puasa ni. Haha biasala. Rindu kawan, rindu semua. Seriously, rasa macam baru ja benda-benda ni jadi =_____= Tadi duk buat addmath, tiba-tiba teringat masa p buka puasa dekat Sala Classic. Hahahaha k lawak tak muhung aih. Hat rancang tu Aiza=_= hat yang kena p urus semua tu, Aku. Ni jangan duk kata apa la. P dengan Nelly. Bawak calculator, list name, semua siap. Hahaha malu kat orang aih. Yang mai last minute pun ada -_____- nasib la cukup. K. Habis dah cerita lama, mai cerita baru pulak :P


Alright, harini 1st day puasa. Tapi aku taklapaq pun ==' sebab minggu lepas aku puasa habis-habisan kot wahaha so dah macam biasa takmakan. --> berat turun 1 kg ni (muka penuh kejayaan) 








K, ni tengah tunggu nak berbuka. Sekarang dah 7.30. -,- Tiba-tiba rasa macam lapar. Pandai kau buat permainan yee perut. Good. :P Okaylah, bye!









Older Post | Newer Post
Disclaimer, ME!

welcome! please be nice. no spammings, rude talks and childish acts. do follow if you're interested. :) thankyou!

FOLLOW! :)
Go Elsewhere

Diary Boss Creditos


ShoutOutLoud