//Here It Goes
Qiamullail 2012
Saturday, June 30, 2012 @ 12:11 AM | 0 Comment [s]



29 June 2012

Pagi, pergi sekolah macam biasa. Kena duduk dekat anjung sebab mai lambat lagi. Biasala tu memang tetiap hari muka aku kat situ. Ohya sebelum nakpi sekolah pagi tu, singgah MNY sat. (rumah dengan mny ibarat gigi dengan gusi) tengah duk beratoq panjang nak bayaq pastu tiba-tiba macam =.= eh? Form6? Tengok-tengok kemal. Hahaha duk kata apa dah. Cara dia la renyeh sampai telinga syok tengok apa taktau la. Tapi tak tegoq pun lagi pun aku dah lmbat gila masa tu. Sorry we -,-' pastu chow macamtu ja p sekolah. Psst, #aku nampak lah hg keluar MNY duk terjenguk-jenguk kepala XD podda.

K petang tu balik sekolah bla bla bla kemas beg semua dalam 2.30 dah sampai rumah. That feeling when you meet your bed~ PFFT. Haha lepastu, dalam 15 minit, Yusreen call. (still remember my jiran?) Ah dia la. True enough, dia baru bangun-..- duk buat mamai apa tah. Gila. Lepas dia basuh muka semua baru macam senta sikit. Dia nak balik sana malam ni, dia ajak p keluaq minum sat. >Hang ni -________- suka mai nak semak jadual harian orang< Takpi kesian la pulak dah  dia balik malam ni. Tapi petang tu ada qiamullail. So I was like, aaaa tengok dulu weh. Sebab dia nakpi medical check-up which is sure, lebih pada sejam. Lagipun qiamullail pukul 6.30 *selewat-lewatnya la, dan, memang aku akan p lewat --'* So takpala, p minum dekat Oldtown tu. Dia ni memang aa, orang dah teman tu kira cukup baik dah. Tapi dia belanja wahahaha Thanks we orang tua :P balik tu dengan takmandi apa terus salin baju kurung. Dah 6.20. -,- K. Next.

Qiamlullail
1st time takmengantuk langsung. Serious. Kami bangun dalam 3.00 macamtu, terus p toilet ambil wuduk. We baru bangkit tidoq pun dan duk melawak kot jalan dengan bawang(nelly), syasya, aiza, lisa, enon, haz semua. Dengan galaih baju, berus gigi hmm hm sweet sangat. Oh ha, adegan menarik disini: malam nak tidur tu lepas salin baju dekat toilet *kami p toilet guru la, cantik sikit* masa nak keluaq tu nelly duk cakap banyak potpet apa tah. Duk sat, "kedebuk!" kaleh-kaleh ---> Nelly duk tersadai macam katak depan bilik ayaq HAHAHAHAHH k i should snap her picture that time, especially her FACE XD Haha. Bawang la, ish. Taketahuan. Dahla nak nak bangkit takboleh =.=' Kesian tapi kami ni duk gelak sampai terduduk takdan nak pi angkat dia. Masuk dewan tu, cari aa port kami tadi. *Tanda pakai bantai Cj aku. Tengok-tengok orang tolak tepi dah. -..- So kami p tidur kat atas stage dengan cikgu semua. Nyenyak sangat. Mungkin sebab niat memang nak buat ibadat. *Qiamullail sebelum ni aku malas -,-* 


3.00 pg
Celik mata, woi nelly duk besiap dah nakpi ambik wuduk. P gerak haz dulu sebab perempuan tu memang tidoq jenis kritikal -,- Jadi dengan itu maka turunlah kami pergi mengadap air pancur di hadapan kelas 5s2, mengambil wuduk. Calon-calon yang takbawak berus gigi : Anis, Aiza, Syasya, Enon=_______=' Sungguh, terlupa. Habis tu terus ke dewan. Dalam 4.30 macam tu Ustaz mai. Mula dengan solat sunat Tahajjud, pastu solat sunat Taubat, solat sunat Witir, solat sunat Hajat, baru lah solat subuh. Sebelum balik tu ada ceramah sat sampai pukul 8. Lepastu balikkkkk :D *duk kira balik tu nak tidoq ja. Tengok-tengok mama terus p kopitiam =,= Dengan baju kurung, takmandi, takberus gigi p makan Kopitiam =________= Sapa nak heran aku buat muka macam baru 5 minit keluaq bilik ayaq hahaha. Jumpa pulak dua tiga ketoi hat kenai ceyy sembang macam takdak apa-..-'











Older Post | Newer Post
Disclaimer, ME!

welcome! please be nice. no spammings, rude talks and childish acts. do follow if you're interested. :) thankyou!

FOLLOW! :)
Go Elsewhere

Diary Boss Creditos


ShoutOutLoud