//Here It Goes
Friday, May 25, 2012 @ 4:27 AM | 0 Comment [s]

Last two weeks ,


Now,



=___________________= bi-a-sa la. Yeahh! Midyear dah habih, lega sikit nak online pun. Kalau dak, nak pegang mouse pun rasa bersalah dah :p haha baru lepas baca beblog yang aku follow. Banyak cerita baru yang aku tertinggal =_= laju la depa update pun. Haha btw, tadi actually nak ajak Nelly p tengok wayang. Tapi dia taklarat sebab pagi tadi dia p extra class >aku takpi pun< Patutlah rasa seronok sangat, ==' hujan pulak pagi tadi :O lagilah malas. Hewhew. Oh ya! Pagi tadi: I make my own breakfast. Emm, not bad. Kira habis la dalam pinggan tu -_- :p bila bangun awal pada orang -> tgk tv sorang-sorang *bunyi cengkerik* -> masak sorang-sorang -> makan sorang-sorang -> sambung tdoq balik -> MALAS NAK MANDI :D sampai kena marah baru p mandi. Hahaha. 


Lepas mandi online makan tidoqqq



Older Post | Newer Post
Disclaimer, ME!

welcome! please be nice. no spammings, rude talks and childish acts. do follow if you're interested. :) thankyou!

FOLLOW! :)
Go Elsewhere

Diary Boss Creditos


ShoutOutLoud