//Here It Goes
Well, hello!
Tuesday, February 7, 2012 @ 5:35 AM | 0 Comment [s]




                                   Ish keyboard tak berapa nak sihat =_= tak feeell gila nak type. Kemut kemut -,- Anyway, Lama tak update blog. Malas nak mati padahai hari hari mai jenguk sat. (Sorry duk tgk youtube tadi) hahahaha bodo la jiran aku ni. Yusreen =_= Ish takpadan dengan umur 21 tahun tapi perangaiiiiiiii, kenapa aku ada jiran sebegini rupa T__T hewhew. Okay pernah dengar radio Era dak? Zizan selalu cakap "OK OK OK OKAAAAYYYYY" HAHAHAH eee Zizan buat elok banyak pada hang tau dak en! Ya Allah macam nak sepak bagi T-T meluatnya kat hang. Ish sila pergi mati -----> (arah kubur) :p hahaha no no I'm just kiddin. Balik Kuantan elok elok we. Jangan duk buat perangai huduh sangat kat sana, malu kat orang. -..- Tettttt. Habis cerita orang tua ni.




P/S! YANG NI TACING SIKIT-.- SESIAPA YANG RASA TAKSUKA, THATS ALL FER TODAY :) Thanks.


                       Okay, now. Its about You. Yes YOU! As I read your blog, baru terbaca tadi. Idk lah what do you mean by, aku bagi harapan? Hm. Tak kalau kerana aku kol tu macam jadi masalah, so nevermind. I won't call. Haritu call sebab taktau nak call sapadia, and as you know phone aku sakit oleh itu phonebook dia takboleh bukak. Aku cuma gerak orang bangkit pagi. :I No its okay, I wouldn't call anymore. It just, kadang kadang apa yang kita cakap kat orang tu, kita tak sedar yang sebenarnya kita cakap dekat diri kita sendiri. :') Hang cakap aku bagi harapan. Is it me yang bagi harapan, atau awak?  Hang kata kalau kita sayang orang tu, kita tak cari orang lain. Is it me? Or you? Think twice. Don't look to what people did to you, you should look for the reasons, why they did. InsyaAllah, kalau jodoh, and If we were meant to be, I wish that one day, we will meet again infront of the Masjidilharam, 10 tahun lagi. Amin.







Older Post | Newer Post
Disclaimer, ME!

welcome! please be nice. no spammings, rude talks and childish acts. do follow if you're interested. :) thankyou!

FOLLOW! :)
Go Elsewhere

Diary Boss Creditos


ShoutOutLoud