//Here It Goes
Setelah di Analisis,
Saturday, December 17, 2011 @ 3:42 AM | 0 Comment [s]

     
                     AKU MENDAPATI FACEBOOK LA PUNCA KERETAKKAN RUMAH TANGGA.
                                              
KENAPA? 



- First, eh comel la dia ni, nak kawan

"Siti Sameon accepted your friend request"

-Berkawanlah mereka. --> Buat ramah segala bagai-o-

-Dah kawan semua tu, rasa SUKA pulak. eh ehh :p

-Biasalah tu =.= Okay IN A RELATIONSHIP :D

-Wahh bahagia nya~ :)

-But after that, same thing happen like how their 1st meet.

-Ehh, Handsome/cantik nya dia ni(orang lain I mean)*and bla bla bla*

-Dah kawan dengan yang sorang lagi, ahh mula lah jelous =='

-Wall post, status, tag gambar, chatbox semua jadi masalah.

-Mula lah nak tipu(takkira la laki ka perempuan)

"Eh I tak tag pun gmbar tu, dia yg tag seniri"
OR
"Tak, dia silap post kot. I takpenah lah buat '<3' tu dekat dia"

ANDWHATSOEVER ==

-Okay kat situ mula lah WORLD WAR 3. -____-

-Tukar DP dengan orang lain lah, berIMY ILY segala bagai.

-And last,

"You, I'm so sorry, We have to end up here" :/

                  *******************************************

                   Actually, tu cuma pendapat aku ja. -_______- Aku rasa lah kan. Sebab, ada yang mula kenai dari Facebook. CERTAIN lah. Yang lain maybe kenal dari kecik tengah berhingus taktahu lah kan. Lelaki/perempuan it's just the same. It depends on how we treat other people. Anyway, kadang kadang macam rasa wasted. Some people used Facebook to make a friends. Or find their old friends. Bukan nak bercinta. So I don't blame this FACEBOOK 100% :) Depends on how we use it. :D








Older Post | Newer Post
Disclaimer, ME!

welcome! please be nice. no spammings, rude talks and childish acts. do follow if you're interested. :) thankyou!

FOLLOW! :)
Go Elsewhere

Diary Boss Creditos


ShoutOutLoud