//Here It Goes
Night in the city :D
Thursday, December 22, 2011 @ 10:56 AM | 0 Comment [s]




psst ni bukan gambar betui k utk imagine ja :P kihkih.

Anyway, I was at my cousin house now. Dengan Tikah, Edy ^^ Almost 2 days dah. BESTTTTT. hahaha gila la hari hari tidoq pukui 4 dengan depa. :p
So, tadi dalam pukul 0130 pagi dia ajak p seven-7 beli benda boleh nak ngap ngap habuan tgk movie satgi. First tu aku malas nakpi :/ yalaa uniform tdoq duk pkai dah mlas nakpi salin :3 hewhew. Tengok tengok semua p =,= damn. *tarik tudung dengan muka yg malas :/* 

P la dengan depa. Time time macam tu kereta kan dah tak banyak kat jalan. Edy pulak p bukak roof kereta atas tu. Saja berdiri kat roof dengan edy -,- k its feeellllllt laikee AWESOME ! Dengan lampu jalan lip lap lip lap, kereta pulak tak dak sangat. Pagi pagi buta mana nak ada orang =,=' :P hihi. Cantik. Serious :D

ops bukan yang ni.
ha yang ni :P nanti nak mai honeymoon dekat sini CUPP! AKU PUNYA TEMPAT K HAMPA P HONEYMOON TEMPAT LAIN XD
cool aitee? hewhew. GOODNITE :D

and; knowing that you'll be back soon, :) is a very good news fer me. Chiow!





Older Post | Newer Post
Disclaimer, ME!

welcome! please be nice. no spammings, rude talks and childish acts. do follow if you're interested. :) thankyou!

FOLLOW! :)
Go Elsewhere

Diary Boss Creditos


ShoutOutLoud