//Here It Goes
Cerita lamaaa :O
Sunday, December 4, 2011 @ 3:21 AM | 0 Comment [s]





Sorry sebab cerita ni dah basi. :D Bukan malas nak update, cuma macam setiap kali nak update--> dalam hati cakap, satgi ah. == 44 kali satgi sampai harini xD
So aku malas lah nak cerita kan kan, tengok gambar sudah.
:p

Teluk Bahang on 26,27 November :)

-Feringgi Beach
-Teluk Bahang

At monkey beach. <3 Ni naik bot mai sini :P Haha besst. Syasya takboleh p sebab dia ada kem. T-T kami tiga ketui ja la.

this is by: anis tasnim
 Ni dia Tasnim :D
Time ni nak naik bot balik dah. :( 
malas nak cakap =..= rindu hampa. sukew lettewww. 
Adiks aku == 

organize by:
my big boss and and mem besau <3
Dah la dekwan kata abah aku botak tengah =,=
eh botak botak pun hensem k k. :p


gambar ni dah delete kayyy -..- 
BYE!


Older Post | Newer Post
Disclaimer, ME!

welcome! please be nice. no spammings, rude talks and childish acts. do follow if you're interested. :) thankyou!

FOLLOW! :)
Go Elsewhere

Diary Boss Creditos


ShoutOutLoud