//Here It Goes
Teacher Aufa's Wedding :)
Saturday, November 12, 2011 @ 7:00 AM | 0 Comment [s]



CONGRATULATIONS TEACHER! :D
Selamat pengantin barruuuuu.
Hehe suweeet :'> Bila aku nak kawin =..= Macam best ja.
Baju kawin ada dah, kelia. :p muahahaha. 


Macam biasa la rumah aku selalu jadi tempat penyeludupan. Nell dengan Syasya mai rumah aku, kami p sekali. Riuh kemain. Aku duk sorang pulak kat rumah ==' lagi la. 

Okay take a look at this :D 








Ni tohirah nama dia. Comel kan? Dia bini paan jamaludin 8 tahun lagi:P


Nelly jumpa anak katak. Okey dia pegang =='
Belehak bau serawa xD hahahaha 






muka letih. bangun awal. p practice. balik p kenuri. -o-




tak puas hati cakap depan la jangan usha tepi bro. :3
ni huduh tak huduh perangai? rabat reta sapa taktau =..=











      Okay nak balik tu, aku dengan nell p jalan jalan(tara nak tunggu kak Ila) Aiee macam dengar bunyi anjing. Nelly-->"takpa takpa anjing takmai aih" == Duk sat mai sungguh! T_T ish time tu dupdap dupdap toksah kata la. HAHAHAH sumpah lawak xD Taman tu macam banyak jalan, kami p masuk jalan mana tah konon konon selamat dah la, duk sat dengaq lagi anjing menyalak T______T waaaa~ nak balik! AKU TAKMAU P DAH TAMAN JELATEK+ Apa rajawali taktau. T.T'' Masa keadaan genting antara kami dengan anjing ada pakcik ni panggil. Tunggu lagi? Kira apa kenai takkenai aku p serbu masuk rumah dia dulu. Janji selamat. =.= hehe :p Tapi masa tu muka aku dengan nell muka lebih kurang nak reyau jugak la kaaaaaaaan -_________- 

      Walaupun petang tadi macam, susah nak senyum. I mean It's not a right time for me. But at last I can smile like I'm okay, everything was fine :) Dan dia pun, dah pandai pujuk aku la ni. Baca Quran tadi macam sebak sikit. But yes, I've feel much much better now, Thanks God :')



Older Post | Newer Post
Disclaimer, ME!

welcome! please be nice. no spammings, rude talks and childish acts. do follow if you're interested. :) thankyou!

FOLLOW! :)
Go Elsewhere

Diary Boss Creditos


ShoutOutLoud