//Here It Goes
Hello people, hello world :)
Thursday, November 17, 2011 @ 4:46 AM | 0 Comment [s]

MEET MY AWESOME FRIENDS!

They were too much hyper I think == haha. Nell dengan Tas. Malam haritu tidoq pukui 3 dengan nell tengok movie =..= mau tak nganga kat sekolah esok tu. Pui. 

Okay, NEXT! MEET MY SENIORITA :D

This is Jordan. No, I used to call him Jordan. HAHA :p Kawan aku ni ha. Comel like me aiteee? MUAHAHA. *aku dengan dia memang selalu perasan =..= Who cares? He now studied at Jordan. Dentist to-be :p *kalau hg stalker blog aku anggap kata aku tak puji hang apa apa tau xD 


=_______= haha he always tease me. =..= Cisss. Tapi dia pun selalu layan kebodohan dan ketehegehan aku. Har har :p sebab aku rasa kalau org lain mesti rasa nak bagi kaki ja kat aku. -o- ni Matin dengan Paan la bawak  mai Library haritu masa bulan puasa kot, so that the first time I saw him. HAHA. Ops Matin? Boiprien aku jangan kacau yee -,- xD hahaha. Jordan, matin kata nanti kenuri kak hang dia nakpi dengan aku >,<' Hehe. Sweeet tak kami? :p Okay then, I'll stop here. Bye jordan == 

see ya! :D









Older Post | Newer Post
Disclaimer, ME!

welcome! please be nice. no spammings, rude talks and childish acts. do follow if you're interested. :) thankyou!

FOLLOW! :)
Go Elsewhere

Diary Boss Creditos


ShoutOutLoud