//Here It Goes
Sapa pulak sibuk pasal hampa?
Monday, September 26, 2011 @ 6:28 AM | 0 Comment [s]

-________-

Aieeeee buat nu takkena ni takkena. Dok diam pun kata p serang. HABIS?
nak suruh aku jadi apa -.- ni stg kata sibuk pulak. Org bukan menyibuk b, dah org tak kacau dia jgn la dok fitnah apa dah. Dulu dah kena pasai H. Mati mati kena maki hamun dengan H sebab kata aku p serang hang, hntaq surat marah marah la apa la. Ni? Hm. (ni type dengan muka takdak perasaan)I'm serious now. Penat lah dengan hang. Jangan kacau aku dah, please kid? I begging you. :') tolong la nah? aku beralah ni, tau dak. :') hg sedaq dak aku beralah? Sometimes, one way to show you love someone, is to take his hand and put it on the one he love. pikiaq sama orang lain. I don't wanna talk too much here. Tired. I DONT KNOW WHAT YOU WANT. I'd give you evrythings that I have to live without. What's now? :'( 

This is just in memory. clear? :') 

 satisfied? Assalamualaikum.

*We can be friends like friends should be,
aku bukan org yg suka berdendam :') Ok, nakpi kol kemal. *aku perlu ketawa buat masa sekarang T________T Bye. <3 


p/s; nak percaya ka dak. It's up to you. And I know, 2 years is enough for you to know me. Am I that type of girl? Orang tau jaga maruah orang. 








Older Post | Newer Post
Disclaimer, ME!

welcome! please be nice. no spammings, rude talks and childish acts. do follow if you're interested. :) thankyou!

FOLLOW! :)
Go Elsewhere

Diary Boss Creditos


ShoutOutLoud