//Here It Goes
Melalut Lagiii -.-
Monday, September 5, 2011 @ 5:02 AM | 0 Comment [s]

Moto scott, moto vespa,
Haiiiiiiii, lamanyaa tak jumpa :P
-hasil nukilan; Anih.

:D Lamaaaa tak update. Mood raya lagi ni. Haha. Okay baik, kemarin Anis Tasnim lena kat rumah. Mau tak riuhhh. Serupa dengan apa lagi. Sebaik haluih besaq tet jaa, haha. Balik sekolah kemarin, tas dengan kak ila mai ambik. Tudiaaaaa, mai parking atas bus stand teruih takpa. -.-' Depa usung aku p MCD, Huahua. GCB >,< Untungg la perut aku harini. P bedai dekat Taman Rimba-dalam pukui 3;10 macam tu. Kira tak ramai org pun :P sorang dua ja. Hihi. Picnik 3 orang macam dekat 10 orang =,= *tttttuuuuu, picnik tuuu xD haha. Balik tuuu dan ushaa orang couple kat situ xD Gagah ni lalu kot celah celah tu punya nak kacau. xD HAHAH. *tapi buat muka bodo mcm takdak apa apa. -,- 
Dak takpa usung la aku p mana pun janji perut mau isi sudah. >,<

Second day; Lagiiiii, =,= takdan mai depan bus stand dok keloi dah dalam reta. Serupa aku tak nampak. Haha. Dengan baju sekolah p cari laksa -,- Depa la ni. HMMMM MINYAKK TIME TUU---> E . T-T katop la ekon, (takut reta berenti tgh jalan xD) Pastu p cari bihun supppp, baru balik rumahh. Mata time tu toksah kata, U-U lena sambil berjalan pun boleh baq hang. Aaa esok taktau laaa -,- hampa toksah dok mai ambik la. Malu kat orang =________= muahaha. 

:D

Jakuns jakuns -.- 


Older Post | Newer Post
Disclaimer, ME!

welcome! please be nice. no spammings, rude talks and childish acts. do follow if you're interested. :) thankyou!

FOLLOW! :)
Go Elsewhere

Diary Boss Creditos


ShoutOutLoud