//Here It Goes
Tuesday People :D
Tuesday, August 9, 2011 @ 7:42 AM | 0 Comment [s]


What day is today?
Oh? It's Tuesday! :D


4sc2 sunyi harini. HAHAHA. Saya, Aiza, Nell, Syasya, Azie, Nay, buat wawasan 2020 takmai sekolah beramai ramai hari ni. --> baru lepas habis test, takpa kot? == 

It's started when;

We hd just finished addmath test =,= (isnin) nell mai kat aku kata takmau mai sekolah esok, aku pun macam em malas jaa nakpi. Tgk tgk semua pakat takpi. Dalam perancangan-Library di pagi hari. Aiza sorang ja kena p sebab abah dia tak bagi takmai sekolah kalau takdak sebab yg kukuh >.< tu yang start plan kona sana sini nak bagi aiza boleh p jugak ==' Siap p tgk lagi lokasi pintu pagaq yg aiza nak keluaq pagi tu then nell p ambik dia. xD Haha. Tapi plan tu tak jadi sebab hari Selasa pintu tu kunci. == . Alhamdullilah dia boleh p >.< *muahaha.

Tuesday, 07:15 am

"Anih! aku depan rumah hang ni!" allah,aiza ni --> =,='(muka masa tu) kacau aku tidoqT-T ee. Takpa la p bukak pintu haha mai tekedek kedek. Ih. Sembang dengan dia sampai pukui 07:30 , Syasya- Anih aku dah ada depan rumah hang. T_T hayunnn sampai kesudah aku takboleh tidoq. Dok sat Nell msg- Anihhhh aku otw p rumah hang ==. Aku baru dok rancang nak lena sat sebelum p libry, -,- puii. BERANTAKKAN! mai menyemakss rumah aku pulak T-T


*aku tak mandi lagi masa ni


Tuesday, 09:40, Laiberi*haha

Nell takboleh masuk sebab tahi ni pakai xD ;

Haha xD okey masa ni Aiza kol pakdi sruh mai bawak seluaq dia. Hat mana mana pun takpa asai rupa seluaq jadi la >,< Tara nak tggu pakdi mai kami p karoke sat muahaha. xD Pakdi sampai, ceyyy--> bawak keluaq beg rama rama kala koko, ambui lawa :'> gahaha. Tengok dia bawak seluaq apa;

 seluaq dia aneh o,o

kan? haha tapi takpa asai rupa seluaq noh!xD

11:20am -4:15 pm

Bagi la balik seluaq pakdi XD haha. Pakdi, tolongg, basuh kalau boleh samak yee. >,< haha. Dak dak. Pakdi tunggu kami balik, baru dia chowww. :D






p/s; Thanks Pakdi seluaq hang yang ada 3 butang tu. Tidak aku rasa dia buat reja tepi makgat cengey tu sampai kesudah ==' haha okey nak pikiaq tulis surat alasan apa pulak esok kat PK, Bye :D



Older Post | Newer Post
Disclaimer, ME!

welcome! please be nice. no spammings, rude talks and childish acts. do follow if you're interested. :) thankyou!

FOLLOW! :)
Go Elsewhere

Diary Boss Creditos


ShoutOutLoud