//Here It Goes
Raya!
Sunday, August 28, 2011 @ 8:16 AM | 0 Comment [s]




for all bloggers and blog walking,

MAT YI YAYA ! C:


Maaf kalau ada buat salah.
Maaf kalau ada terkasar bahasa.
Tertinggi suara.
Termarah taktahuan.(em, tapi aku memang suka marah -,-)
hihi.

Untuk;

Aija; Maaf sebab selalu terambik pen hang. Aku lemaih banyak sgt atas meja=,= "keqott"
Syasya; Maaf sebab selalu buat lawak bodoh, maaf jugak sebab selalu paku hang xD 
haha aku sukaaa! :P "ketegar"
Nelly; Maaf selenga sebab selalu kata kat hg punya men in black, =.=' jgn ambik hati. Tacing tacing sgt. >,<Kirimm ttttssshhhhalam kat dia. Nanti aku pakai skirt tau >,< "qemot"
Aini Ijaty; :D mesti hg rindu aku kan? Sorry sebab lama tak sembang dengan hang.
even if I had a millions friends, but you are still the only one can make me feel better
:) bodo.
Farih; Maaf, if I can't understand you, I can't be that perfect for you, I'm done with all this. And sorry, cause I can't be with you on this 1 syawal. :') 
have fun with her. " </3"
Kemal; Maaf, seribu kali darab dua juta, sebab er hang faham kan. -,- maaf.
Aku cuba okey sedaya mampu T-T--> tacing taiks.
Pakdisss; Aku dendam kesumat dekat hang sebab kacau aku sahur tadi! ahhh xs sebaik aku
takdak kehedit ja. Tau dak aku taklena smpai kesubuh T-T cis " =,= "



Okay, jemput takmai rumah raya ni >.< Bbye! <3





Older Post | Newer Post
Disclaimer, ME!

welcome! please be nice. no spammings, rude talks and childish acts. do follow if you're interested. :) thankyou!

FOLLOW! :)
Go Elsewhere

Diary Boss Creditos


ShoutOutLoud