//Here It Goes
Tegagai
Saturday, July 30, 2011 @ 6:16 AM | 0 Comment [s]



Haii. :D Harini aku meronda dengan tahi ini =,= Aiza Halim. Mula tu nak tengok wayang dekat Asmall. Tembun(tikah) tu gaduh nak cari barang dia--> hanger ja pun. Aku ni dengan pakai baju tah hapa hapa*sebab bajet nakpi tgk wayang ja pastu hantaq tikah balik* allah p tgk wayang ja pun sapa sangat nak tengok, dalam tu kelam. Lepas p ambik aiza, p cari barang Tikahh. Apa nama, tesco stargate apa tauh(aku 1st time jalan belah sana ==') memang pun sebab aku bab2 tempat ni ketandusan sangat. Jalan sultanah, jalan datuk kumbaq hat tu ja aku paling tau. Hua hua. :D Jadi lepas beli semua tu hantaq tikah balik. Haha gemuk ah dia lani! eeeee >.< pagi tadi makan nasik lemak dua bungkuih =.= aku sebungkuih pun sengkak dah. *ceyy kemaih ah harini takposa.HAHA :D    Kemudian, kak ila hantaq aku cp. Aku jalan dengan aiza pot pet pot pet. Hahaha dok kat pak hainannnn >.< jeng jeng jengg~ Mr Razak pelas Mrs Suhainy mai. Aku nii----> O.O aik? depa mai ceruk mana? Renggah gelak dengan aiza. Mama mai join aku makan sat, abah p pomen laptop. xD Tttttuuuuu, aku hebat lagi mai PH bawak mama abah. Hampa bawak boprenn >.< :PP habis makan tu aku turun dengan aiza p starwalk :D dia nak bukak posa. Beli nasik kat dia. Tudia la aku dok kata dah, tak jadi punya aih plen awai awai, kena LAST MINUTE jugak ==. Tegagai semua harini. 

psst, nak posa dah :D hehe. Selamat Menyambut Bulan Ramadhan, readers! :D
Aku nak tala bazaar mana taktau taun ni >.<









Older Post | Newer Post
Disclaimer, ME!

welcome! please be nice. no spammings, rude talks and childish acts. do follow if you're interested. :) thankyou!

FOLLOW! :)
Go Elsewhere

Diary Boss Creditos


ShoutOutLoud