//Here It Goes
Stupido
Saturday, July 9, 2011 @ 12:29 AM | 0 Comment [s]


Hehe ape niii?


It's me -.- Aku la yang bagi pecah tadi.

I dont know what has hppnd to me -,- Elok elok ja dok basuh pinggan tadi. (bibik dah balik kira aku la bibik yg tersohor) and andd, teralet sat ----> PRANGGG! O.O KAKI AKU! cawan pecah. Dah la cawan mama, hakduinyee ni pun. Tapi mama tak marah pun, suruh aku p basuh kaki apa semua tu. Haha lega la jugak. Tapi awat, isk rasa macam mana tauh. Tak syok tak best tak emm segala tak lahhh. -.- IDK. Jadi aku masuk bilik, update ni dan nak siap keluaq dengan Kakak Zyda. Sibuk la org tua tu pun nak ajak p beli barang anak dia =,= serupa dengan org nak culik dia. Puiii. Pampers ja pun, hok alohh -_______- 



Listening,
:'> sweet. Huahua. Nak suruh laki aku nyanyi lagu ni kat aku nanti>.<


Older Post | Newer Post
Disclaimer, ME!

welcome! please be nice. no spammings, rude talks and childish acts. do follow if you're interested. :) thankyou!

FOLLOW! :)
Go Elsewhere

Diary Boss Creditos


ShoutOutLoud