//Here It Goes
Esoooooookkkk Puaseeeee! :D
Sunday, July 31, 2011 @ 8:25 AM | 0 Comment [s]

Yeahh aku suka puasa :D taktiau rasa macam em macam tenang jaa, *setan takdak nak goda goda aku huahua* aku break sebulan dengan setan start esok, kami dah tak serasi bersama. Tadi aku balik lambat sebab naik court p sign surat cerai dengan dia. :'( you, I mintak maaf. I harap you jumpa org yg lebih baik dari I. Haa, em takpa lah kisah kita dulu dulu tu, you lupa kan jelahh yee. >.< Hee aku p terawih tadi. Tttttuuuuu nak habaq jugak xD dak lah aku siap awai tadi takpenah penah aku semangat gigih lagi waja sebegitu rupa. Tapi er, heh. Seronok, tapi rasa macam tak lengkap. Idk what. Halaa taun lepas aku posa dengan hang, ya dok? T-T tehee sunyii. Anyway skandel skandel setans ku, selamat tinggal laling. Hang p la main jauh jauh biaq aku jadi ustazah pulak ih == . :D Hehe may this year bring us more happiness :) I hope so T-T michiu.


Older Post | Newer Post
Disclaimer, ME!

welcome! please be nice. no spammings, rude talks and childish acts. do follow if you're interested. :) thankyou!

FOLLOW! :)
Go Elsewhere

Diary Boss Creditos


ShoutOutLoud