//Here It Goes
Datingg
Friday, July 1, 2011 @ 4:13 AM | 0 Comment [s]


SYARIFATUNNUJUMILHUDA. <3




=.= kalau bukan sebab hang kemarin, kaki aku masih dalam keadaan stabil sekarang-.- tau dak? T.T hooo. Kemarin dalam pukui 3 macam tuu, p medan dengan Syasya, --> p makan. dak minum ja. Takdak modai. Syasya ajak p naik beskal p PACIFIC. C: hee, memang, dekat nyeee. Sebelah sekolah ja :'> =,= aku mcm ragu2 la jugak kan. Dua juta taun dah taknaik beskel. Sebab Aiza pa semua p sana dengan Teacher, kami takpi -,- (muka bebai) :P nampak beskel Fikaq dengan Arep >.< Hehe. Muka tak malu p pinjam sat huahua. Duit minyak aku bayaq takpa jangan risau :D . Tau dak, -_______- kami p merata singgah rumah org. Best baq hanngg. Muka syok C: pastu dia buat muka tekad nakpi pacific, =.= hat ni aku meluat. Ish nakpiii tapii jauhhhhh T.T jalan kaki takpa jugak ni naik beskel T.T. 


OTW- RETA BANYAK TOKSAH CAKAP LAA kira pakai gigi pun takcukup. serious O.O haha takpi bestt :P belengaih habih xD hahaha. Sampaii Pacific, cewah muka siokk.(mai dengan sepenuh tenaga) -_______-  padahai masuk kena aircon 3 minit pastu balik. =.= cerdik. Mai tang roundabout tu ada polis trafic dok keloi2, hengsemm :'> dia bagi kata kata semangat "haa cepat cepat kayuh kayuh >.<" haha. aku tgk muka dia jaaa :'> kirimsalam dekat madu I yee. Pastu singgah KFC :DDDD BELI AYAQ JAA RM2.55 SEN =.=. Memang dalam poket ada 3 henget ja pun. Legaaaaa -_________- sambung kayuh balik dengan penuh semangat gigih mengayuh basikal pinjaman. kat PKNK,- hat ni meluat meluat meluatt. Time ni baru aku rasa sapadia yg bodo sangat p buat jambatan kat sini. -.-Seksaaa nya nak naikkk T.T macam kura kura yang yangg yang nak berak tapi takboleh tapi try jugak -.- huh. Tapi time turun best laaaaa C: muka kemaih gila. Hahaha. Syasya peluh berceqau xD hadui.


Turun turun beskel tu -________- heh, naharam takboleh jalan T.T parkinsonnn. 



Older Post | Newer Post
Disclaimer, ME!

welcome! please be nice. no spammings, rude talks and childish acts. do follow if you're interested. :) thankyou!

FOLLOW! :)
Go Elsewhere

Diary Boss Creditos


ShoutOutLoud