//Here It Goes
Boo.
Friday, July 22, 2011 @ 3:15 AM | 0 Comment [s]



Rindu kat arwah hamster aku ;( muka dia macam dia ni ==  sebijik seketul cuma dia bersopan sikit kot pada ni =,= bukan sopan, penyegan sebab size badan yg terlalu gemuk haha. I'd cleaned it's house just now, abah kemas bilik belakang tadi. Then he called me to clean that thing, :( kan dah simpan lama so takberapa nak ingat sangat dah. Dia lawak -.- (bila nak ragaih naik rumah kena ragaih buang 3 4 kali baru boleh sebab tak celuih) haha xD Sedia sedia terlekat kat papan longsoq >.< aku nak tlg, dia buat kalut lebih. Muka gelisah. -> T-T' meluatt. 


anyway; boleh kot mintak izin dulu sebelum amik gamaq aku sumbat dalam blog? Noh? =,=


 


Older Post | Newer Post
Disclaimer, ME!

welcome! please be nice. no spammings, rude talks and childish acts. do follow if you're interested. :) thankyou!

FOLLOW! :)
Go Elsewhere

Diary Boss Creditos


ShoutOutLoud