//Here It Goes
It's all about Yesterday :D
Thursday, June 16, 2011 @ 4:09 AM | 0 Comment [s]


Kemarin

hehe. Disebabkan Selasa aku takpi sekolah, aku p la hari Rabu, aikk? cukup 7 orang kami >.< haha 1st time. Halaaa, Ahad aku dengan Syasya takmai. Isnin Aiza takmai. Selasa aku takmai lagi. Rabu semua mai :D lepas tu huq haq la macam macam *kan Cikgu ramai takmai, hat ganti pun "okeyy, buat reja seniri yee. Jangan bising" C:--> muka pada saat itu. =.= 
Baiklah, pastu kan, macam mana tauh tiba tiba terkeluaq plan nakpi rumah Nay. (sebab petang tu semua free, kalau dak sibuk practice guitar lah kawad lah -.-) 

Planning part-1

Motif?- Nakpi rumah nay, buat sagu dengan susu. Sagu? O.O serious aku taktau macam mana rupa dia. Rumah nay dalam taman aku jugak, so we go walk leg ja :D nay dengan azie balik dengan mak nay. Sebab, --> aku nak ikut aiza p beli sagu nak tgk rupa dia macam mana ==' Sambil jalan sambil makan aihkrim enam kupang:D 

Planning part-2

Depan mny, em emm, aku nakpi p balik rumah sat ambik berokband. Kira aiza dengan ssya p beli sagu T.T *aku harap aku org first yg tgk benda tu. Tapi takpala, strett kona kiri, sampai rumah sayewww. :B ambik berokband minum ayaq cabut keluaq. Haha. Jalan la rentaih lautan Pacific (taman mainan) jumpa Aiza dengan Syasya pastu sambung perjalan sampaiiii rumah Nay! :D *ops lupa habaq, lalu depan rumah Matnii :P dan la keloi nama matni sekali 
haha. Hari ni kami tak berenti rumah Matni yee. RnR lain.

Planning part-3

Pokok deqian! :D naharam aku 1st time tengok buah deqian tejuntai keluaq kot tu. takpenah tau pulak ada kebun dalam taman ni. (tengah dok jalan kaki lagi)
haha. Lastlyy, sampai rumah nay. c: hehe. =,= awat takdak org? *nay tak balik lagi. brr. Untuk tidak menghampa kan depa aku bawak la depa p melihat sekeliling kawasan taman aku xD hahaha. Habaq p la rumah ben, rumah haji nu haji ni. Jalann meronda kami satu taman xD hahaha dok tengok rumah orang. Lawaaa :D nanti nak halau tuan qumah tu, aku nak dok lepas kawin. :'> hehe. Peitu patah balik, duduk depan rumah nay. (Dok berkelei)
Aiza dengan nelly dok hujung nu, aku dengan ssya belah ni. HAHHA. depa sempadan Bangladesh, kami Indon*ni gara2 syasya -.- mana haram pun. Macam budak2 nuh xD haha. Nyanyi lagu mark borne- (mak nelly paggey bruno mars) . Pastu nay sampai! :D

Mission complete

Masuk tu, ceey rumah baru kan. Duduk sopen jeww semueee >.< choi. Depa p bekesah masak semua tu. Aku takreti ==' lepak dekat dapuq, makan roti :D hehe. Naik bilik dia, p connect tenet yg sangat cantik perangai dia masa tu. Takpa la halai =.= Agenda pertama berjalan dengan lancar, cuma agenda kedua jaa, takpa wey next time yeee. :B habis semua tu, ada dekat pkui 0615. Aku Aiza Nelly balik jalan kaki p rumah aku *dalam hujan == kalah cerita hindustan. 


Memang kena last minute punya plan. :D Kalau rancang awai awai saheh tak jadi.





Older Post | Newer Post
Disclaimer, ME!

welcome! please be nice. no spammings, rude talks and childish acts. do follow if you're interested. :) thankyou!

FOLLOW! :)
Go Elsewhere

Diary Boss Creditos


ShoutOutLoud