//Here It Goes
From A to Z
Wednesday, June 29, 2011 @ 1:04 AM | 0 Comment [s]




Lama tak update blog, online, pegang fon, message, -__________- Ni baru balik sekolah ja keih tu rajin tehegeh mai nak update. Letih sebab; Start Ahad hari tu tidoq kat sekolah 3 hari, kena practice :D tiap tiap malam -.- letihh gilaa. Pagi utk Anugerah Cemerlang malam sambung utk kugiran. +.+ --> tak cukup tidoq. Hahah. Sungguh laa, kan lena kat asrama berebut nak mandi la apa laaa. Dah la balik practice pkui 12.30 malam. Beda nak lena tu dok kuk kik kuk kik dah pukui 2. Mangkit pukui 4 p mandi pastu lenaaaaaaaaaaaa balik sampai 6.40 xD HAHAH. Janji mandi dah C: sorang sorang muka cemey xP dead go (mampuih p)



Memories O.O

We've made a video. Using Nihal's nikon :D Bodoh gila. haha, xD mak aku comfirm tak mengaku anak dia lepas ni. Dok dalam bilik yg cerminnn panjangg tu. :D dengan lidah masalah 'S' kelia xD .Tobat aih rindu hampa semua. Jangan buat lagu tu depan laki hangpa nah satni depa lari. Terutama == Juny. Laki hg boleh mati sakit jantung. Serious -.- hg buat cacat depan kami dah laaa, kawal nafsuu hang. =.=

Mereka

Aiza, Syasya, Zaf, Junyy, Nihal, :D Thanks. *geli aih. -.- haha at least aku tak rasa sunyi sangatt weyy. Tapi balik rumah, sunyii. Tikah takdak, dah p belajaq. Mangkit tidoq tadi selalu nya bukak mata nampak dia dah =,= ni tengok katil sebelah - kosong.*tolong jangan habaq kat dia pasai ni -______________-' ty. 

3 days more

Kugiran is coming, dok nampak dia macam dok renyeh ja kat aku T.T ish. :( Idk whyy, sukaa. Tapi, macam er i dont have any strength. At all. :( kadang2 dok practice, tengok Aiza pegang fon renyeh sorang2 :D. tgk Syasya cakap fon dok gelak gelak. Kaleh belakang, Zaf pun dok msg. Aku tengok fon aku, kosong. At least depa, mesti ada jugak kawan depa kata, "Wey practice elok2 :D" aku? == 5 hari kosong. Message dia yg 6 hari lepas pun ada lagi.-.- I keep reading it before sleep, sampai msg last. Even tak msj pun, but there were your laugh in your msg >.< Not to worry, the old you was still here with me. :D still. 


Currently listening this. :D bye





Older Post | Newer Post
Disclaimer, ME!

welcome! please be nice. no spammings, rude talks and childish acts. do follow if you're interested. :) thankyou!

FOLLOW! :)
Go Elsewhere

Diary Boss Creditos


ShoutOutLoud