//Here It Goes
Band :D
Friday, June 24, 2011 @ 7:54 PM | 0 Comment [s]



Seronok :D Haha nak tergelak pun ada pikiaq balik. Punya nak nakpi sampai merayu kat teacher *buat muka kesian tahap PhD -.-* sebbaik practice orkes depa cancel, :D (hasil usaha; Aku, Aiza, Zaf, Syasya, Tasya, Juni)== aku la nak karang ayat bagi kat teacher, aku la nak kena buat muka kesian, hat Aiza tlg habaq. macam apa lagi. Haha. Semua p asing asing, jumpa kat sana :D Nell jadi Gps aku sat beda nak cari depa semua tak jumpa. SESAT =.=


SACH Band :D Congrats!


Sera zooooommm kat hang Shah ==
Mentos satu.



Ahmad Dzafri :D buat buat malu pa wey
pulun. xD


Time dok tengok Sach Band perform, nampak tibet. Ehhh Tibet? haha. Dia dok belakang aku, sebelah Zaf. Dah la dok mengata kat aku == ---> "awat hang haluih?" dok tanya tu sampai kesudah. Haha. Anyway Thanks kawan, dan jugak nampak hang. :PP 


Tibet Nawfal :B
picnic? =='


Anis Razak Aiza Halim :D

Syed Ahmad *Jiran ni haaa :PP
Lisa Nelly Tasya Lala <3

Tibet == :P
Shah Rezza Suffyan :D


                    Pastu balikkkk :PP dok dengan depa macam macam haih. ==' haha. 







Older Post | Newer Post
Disclaimer, ME!

welcome! please be nice. no spammings, rude talks and childish acts. do follow if you're interested. :) thankyou!

FOLLOW! :)
Go Elsewhere

Diary Boss Creditos


ShoutOutLoud