//Here It Goes
Nahhaii,
Wednesday, May 11, 2011 @ 7:41 AM | 0 Comment [s]

                 


             MengeHai Hai :D okey buat font normal malas nak buat yg kecik terkemut kemut nak baca. *muka prihatin. O.O Eh tadi, tadi aku takpi tusyen -___________- bebai gila dengan Tikah. Gamak noh, aku menatang dia bagai minyak yang penuh, tapi dia bagaikan kacang lupakan kulit la ni. Aku harap kan pagar, pagar makan pagi. Bataih ban toksah kata la, habis padi aku dia gerit. Takpa cekk, sepandai pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah juga. == Hampa tau apa, aku kelas Bm tadi sampai 3 masa cramp otak. T.T act, takdak apa pun. Dia takmau hntaq aku p tusyen jaa, dan memang dah lewat pun. Aku pulak tengah bebai, :D takpi teruih la. Sedang dok melangut kelebek bantai, Razak masuk <3 , hehe ajak pergi beli kasut. Dia kata kasut aku dah nazak. :( Esok mai la tahlil. Okey sambung, siap siap halai balai ja, p beli kasut ja pun. HEHE Abah, perli aku rapat kot cekk == beli tiga pasang teruih nak hambik. Gila. Kalau dah tiga ketui tu, saheh saheh hat nak kena basuh tu aku! ----> penyegan pait. Dak sungguh, kasut lama tu boleh bilang pakai anak kutu berapa kali aku basuh T.T eh ka takpenah basuh? O.O taktau. Lupa dah. Jenuh dok berkelei dengan dia kat kedai. Time bayaq, haha uncle tu kata apa tau? Aiyakk, you pakai sorang ka ini 3 kasut? Kaki berapa banyak maaa. Sah sah dok nampak aku jalan pakai dua kaki, awat lagi dua aku nak sembunyi celah mana? == Dah, aku exam esok. Nak setadi <3 hehe mengeBai :D







Older Post | Newer Post
Disclaimer, ME!

welcome! please be nice. no spammings, rude talks and childish acts. do follow if you're interested. :) thankyou!

FOLLOW! :)
Go Elsewhere

Diary Boss Creditos


ShoutOutLoud